Hirdetés

Shadowgrounds Survivor DEMO

|

A finn Frozenbyte Shadowgrounds című, felülnézetes klasszikusokat idéző alkotása meglepően jól teljesített...

Hirdetés

...így kiegészült egy alapos kozmetikai tuningon átesett "folytatással", mely már az AGEIA PhysX kártyák tulajdonosait is örömmel tölti el, hiszen végre tudják mire használni drágán megvásárolt kártyájukat. A fejlődés nem korlátozódott csupán az elengedhetetlen parasztvakításra. Most már nem csak a fegyvereket fejleszthetjük, hanem karakterünket is. Egy helyett már három játszható karakter közül választhatjuk ki a számunkra szimpatikus avatárt, s a vérgőzös survivor mód során akár rögzített ágyúk illetve hatalmas lépegetők segítségével is pusztíthatjuk a ránk törő idegenek hordáit.

A demo (588 MB) két pályát kínál a kampányból, s ezeken kívül belekóstolhatunk az akciódús survivor módba is. A letöltést egyelőre innen, vagy innen kezdeményezhetitek.

 

 

shadow2a.jpg

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)