Hirdetés

Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown - megjelent, itt a launch trailer

|

Megérkezett a Cliffhanger Productions játéka, amit korábban még Shadowrun Online néven ismertünk és a nevével ellentétben nem egy MMO.

Hirdetés

Az egyik legjobb cyberpunk világ ismét megkapja a régi fényében tündököl, köszönhetően a Harebrained Schemes játékainak (a Returns és a Dragonfall tarolt, a Hong Kong is ígéretesnek tűnik), amihez a Cliffhanger Productions is hozzáteszi a magáét a papíros szerepjátékokat megidéző Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown képében (korábban Shadowrun Online).

A fejlesztők célja mindvégig az volt, hogy a Shadowrun sokszínű világát barátainkkal együtt fedezzük fel, találkozzunk másokkal, megosszuk a történeteket és stratégiákat, ráadásul a jövőbeli tartalmakat a játékosok cselekedeti határozzák meg, ezáltal a történetet ők is képesek formálni. A Shadowrun Chronicles azonban a látszat ellenére nem egy MMO, teljes mértékben élvezhető és játszható egyedül, offline is, viszont tartalmaz a kampány mellett négyfős kooperatív játékot és nagyobb PvP meccsekkel is elüthetjük benne az időt. A drámaira sikerült launch trailer mutatja az utat:

A Shadowrun Chronicles: Boston Lockdown már elérhető PC-re, Linux-ra és Mac-re is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)