Hirdetés

Shadowrun: Hong Kong - megvan az egymilliós támogatás

|

Még nincs vége a Kickstarter kampánynak, de már 1 millió dollárt kaptak a fejlesztők arra, hogy befejezzék következő szerepjátékukat.

Hirdetés

A Harebrained Shadowrun sorozatával úgy tűnik, hogy elégedettek a rajongók, hiszen éppen egy millió dollárt adtak a fejlesztőknek a folytatásra. Ebből azért játékon túl egy hawaii út is kiszorítható.

Ezzel a mérföldkővel a rajongók kiharcoltak maguknak egy extra minikampányt, ami 4-5 órányi játékidővel toldja meg a Shadowrun: Hong Kong sztoriját, és ezt szintén végigjátszhatjuk majd a magas szintű karaktereinkkel is. Ezen kívül már nincs több extra cél, a fejlesztők minden plusz összeget arra költenek majd, hogy a fejlesztés során felmerülő problémákat megoldják.

A Kickstarter kampány végéig még mindig van pár óra, így ha be akartok szállni, még megtehetitek. Mondjuk az eredetileg kitűzött 100 000 dollár már megvan (egy párszor), de ha részeseivé akartok válni a következő Shadow Run játéknak, akkor itt a lehetőség.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)