Hirdetés

Shadows: Heretic Kingdoms - a Doctor Who egykori sztárja ismét szerepet kap

|

Az idén megjelenő Heretic Kingdoms epizódban az egykori Doktor, Tom Baker is szerepet kap. Az előző rész narrátora most egy karakternek kölcsönzi a hangját.

Hirdetés

Tom Bakert a legtöbben talán onnan ismerik, hogy 1974 és 81 között ő játszotta a Doctor Who sorozat főszerepét. A színész idén ünnepelte 80. születésnapját, és bár az utóbbi években nem igazán láthattuk a képernyőn, különböző szinkronszerepekben még mindig gyakorta feltűnik.

A Heretic Kingdoms: Inquisition narrátorának hangja is ő volt, a készítők pedig újra felkérték, hogy az idén megjelenő RPG-be is segítsen be. Baker természetesen örömmel vállalta a szerepet, az új epizódban egy Krenze nevű renegát high sage viseli majd a színes orgánumát.

Az izometrikus RPG-t idén februárban jelentették be, és ha minden jól megy, még ebben az évben megkapjuk a PC-s változatot. Chris Bateman, a franchise alapítója elmondta, nagyon örül, hogy Baker ismét elvállalta a szerepet. "Az Inquisitionben fantasztikusat nyújtott, és az új részben is központi karaktert játszik, így kíváncsian várjuk, mit tud majd hozzátenni a játékhoz." - mondta.

Ti játszottatok a Heretic Kingdoms korábbi epizódjaival?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)