Hirdetés

Shadows of the Damned - remek fejlesztői videó

|

Ti is unjátok néha, amikor két fejlesztő csak beszél és beszél a videóban? Na ezt nem fogjátok!

Hirdetés

Goichi Suda (Suda51), a No More Heroes készítője, és Shinji Mikami, a Resident Evil játékok alkotója viccesen közelítették meg a fejlesztői napló fogalmát.

Íme:

Szó lesz a történetről: Garcia Hotspur, a foglalkozása szerint is démonvadász úriember kedvese után megy a pokolba, az Átkozottak Városába, hogy kiszabadítsa. E közben persze rengeteg démon és sátáni teremtmény állja útját...

A Shadows of the Damned alapvetően egy külsőnézetes akciójáték, a legjobban talán a Resident Evil 4-hez hasonlít. Miben hoz mégis újítást? A játékmenet legfontosabb két eleme a fény és sötétség harcára épül. A főhős tartós sötétségben folyamatosan életerőt veszít, valamint az ellenfelek is keményebbek lesznek. Garciának éppen ezért mindig meg kell találnia a Fénypontokat, és beléjük lőni, hogy világosság legyen.

Garciának egy partnere is van, Johnson, aki egy lángoló, beszélő koponya! Sőt, át is tud változni fegyverré, vagy motorrá. Motorozni a pokolban? Nem rossz ötlet!

A Shadows of the Damned megjelenést épp elcsúsztatták, június 7-ről június 21-re. A démonvadász kalandjai PlayStation 3-on és Xbox 360-on lesznek elérhetőek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)