Hirdetés

Shakes & Fidget: The Adventure - kalandjáték készül a böngészős játékból

|

Elindult a Shakes & Fidget videojáték közösségi kampánya, amellyel a készítők minden idők egyik legstílusosabb és legviccesebb kalandjátékát szeretnék megteremteni.

Hirdetés

Ha bárki valaha keresett már böngészős szerepjátékot a világhálón, akkor viszonylag hamar belefuthatott a sajátos stílusú Shakes & Fidgetbe. A készítők nagyot álmodtak és bejelentették, hogy szeretnének elkészíteni PC-re (és talán konzolokra) egy kalandjátékot a franchise alapján. 

Hirdetés

A Shakes & Fidget - The Adventure a Playa Games, a KING Art Games (The Book of Unwritten Tales) és az IP atyja, Marvin Clifford együttműködésében készül, akiknek az a célja, hogy megteremtsék a lehető legmókásabb kalandjátékot, avagy elmondásuk alapján a stílus terén nem egy Aranypolgárt akarnak készíteni, hanem egy "Csupasz pisztoly és Űrgolyhók keveréket". Bevallásuk szerint imádják a Day of the Tentacle és a Sam & Max címekhez hasonló, zakkant karakterekkel, hajmeresztő sztorikkal és mókás rejtvényekkel teli point & click kalandjátékokat, így tőlük is hasonlóra számíthatunk rajzfilm-stílusú grafikával, 2D-s animációkkal, remek szinkronnal és egy profi zeneszerző, Benny Oschmann (The Brook of Unwritten Tales, The Raven) által megkomponált dallamokkal. A böngészős játékból már ismert két karakter lesz a főhös, akik távoli földre utaznak, hogy segíthessenek, eközben pedig ismerős arcokkal, új barátokkal és ellenségekkel találkoznak.

A készítők 250 ezer eurót szeretnének összekalapozni a projekthez, amit itt támogathattok, ha szeretnétek, hogy megvalósuljon. Ez a PC-s változatot garantálja, de ha sikerül elérni a 320 ezer eurós mérföldkőt, akkor PlayStation 4-re és Xbox One-ra is elkészítik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)