Hirdetés

Shank - gameplay trailer

|

Igazi retró feelinget árasztó kis trailer érkezett a minap bejelentett Shank című alkotásról.

Hirdetés

Manapság már nem divat oldalra scrollozós, verekedős játékokat gyártani, pedig egy időben szinte minden játék erről szólt. A Klei Entertainment úgy gondolta, itt az ideje, hogy a régi klasszikus stílus feltámadjon.

A gondolatot tett követte, és megszületett a Shank. Az egyelőre se megjelenési dátummal, se támogatott platformok listájával nem rendelkező játékot nézhetjük meg mozgásban. Igen hatásos, hangulatos, és brutális. Platform ügyileg annyit azért elmondanánk, hogy az idei PAX-on ki lehetett próbálni a stuffot, és ott Xbox 360-on futott. A videó mellett néhány képet is szereztünk, melyeket megtekinthettek a galériában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)