Hirdetés

Shaq Fu: A Legend Reborn - hamarosan tényleg megjelenik Shaquille O'Neal játéka

|

Szinte már el is felejtettük, hogy készül a Shaq Fu folytatása, de a készítők most jelt adtak a játékról.

Hirdetés

1994-ben jelent meg az eredeti Shaq Fu, de a Saber Interactive úgy látta, ideje újraéleszteni a franchise-t.

Hirdetés

Indiegogón gyűjtöttek hozzá támogatást, az eredeti tervek szerint PS3-ra, Wii U-ra és Xbox 360-ra is megjelent volna. Végül csak a PC-s, PlayStation 4-es, Xbox One-os és switches változat készül el, de ettől remélhetőleg senki nem fog szobája sötétjében órákon át halkan zokogni. 

A játékban Shaquille O'Nealt irányítva kell a pokol és Hollywood hordáit szétütni, vagy válogatott fegyverekkel elintézni. Előhívhatók Shaq alteregói is, Big Daddy O és Big Diesel.

Pontos dátumunk még nincs, tavaszra ígérik a digitális és dobozos megjelenést. Aki megvette az NBA Playgrounds switches változatát tavaly június 10. előtt, az ingyen megkapja ezt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)