Hirdetés

Shaquille O'Neal szívesen ebédel veled, de van egy kérése

|

Például az, hogy legyél már olyan cukorborsó, támogasd az új játékának elkészítését.

Hirdetés

A legendás kosárlabdázó, aki manapság az NBA tévés közvetítéseinek egyik szakértője, egy húsz évvel ezelőtti játék folytatásához kérne pénzt, amelynek szintén ő volt a főszereplője. Akik pedig hajlandóak mélyebbre nyúlni a pénztárcájukba, egészen fura bónuszokat is kaphatnak. Nindzsák és rapzene.

Az 1994-es verekedős játék, a Shaq-Fu (O'Neal becenevéből és a kung-fuból összeállítva), már-már legendásan rossz volt, ám ezúttal fogadkoznak a készítők és Shaq is, hogy egy minőségi cím készülne el. Az Indiegogo kampányra pedig a leírás szerint nem azért van szükség, mert O'Neal nem engedhetné meg a fejlesztés finanszírozását, hanem azért, hogy felmérjék, lenne-e rá egyáltalán igény.

A 450 ezer dollárból eddig csak nagyjából 64 ezer gyűlt össze (a hír írásának pillanatában), pedig a magasabb kategóriákban kifejezetten mókás bónuszok is vannak. 15 dollárnyi támogatásért jár a játék egy kópiája, ennek tízszereséért az illető hangja is bekerülhet a végleges termékbe. Ötszáz dollárért cserébe azzal dicsekedhet az ember, hogy Shaq követi őt Instagramon, ennek duplájáért Twitteren is, bár ezt csak egy évre vállalja a kosaras. A kissé brutális harmincötezer dolláros csomag részeként a bőkezű mecénás ellátogathat Shaq NBA-s műsorának felvételére, ahol egy ebédet is elkölthet O'Neal társaságában. Persze az utazást nem ő fizeti.

Ti emlékeztek még a '94-es eredetire?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)