Hirdetés

Shark Punch - vágj orrba cápákat terápiás jelleggel, Oculus Rifttel

|

Egy szerettedet cápák falták fel? Visszavágnál? Gyere, add ki a dühödet egy új Oculus Riftes játékkal!

Hirdetés

Néhány Oculus Riftes fejlesztés előre viszi, megváltoztatja a játékvilágot, olyan új élményt nyújt számunkra, ami miatt többé már nem is tuduk elképzelni máshogy a játékot. Aztán itt a Shark Punch.

A Chaotic Moon és a Team Chaos együttműködéséből létrejött a Shark Punch, melyben cápákat lehet orrbavágni, akik ettől darabokra esnek és ormótlanul elkezdenek vérezni. Az alábbi videó szerint a játék elsősorban azoknak szól, akik cápák miatt vesztették el közeli hozzátartozójukat, de akik csak elvből utálják a halakat, azoknak is jó móka lehet. Jó szórakozást kívánunk a mai nap indokolatlan kontentjéhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)