Hirdetés

Shellshock 2: Blood Trails - Megjelenési dátum

|

Sok év várakozás után végre megjelenik a Shellshcok 'Nam 67 folytatása.

Hirdetés

A Vietnami háború közel sem olyan hálás téma, mint a második világháború, főleg az amcsiknak kellemetlen a téma, és mivel ők az egyik legnagyobb piac, a kiadók nem is erőltetik annyira ezt a témát. A Shellshcok viszont anno nagyon régen sikeres volt, be is jelentették a folytatást azonnal. Ez körülbelül 4-5 éve volt, és most úgy látszik el is készült a nagy mű. Az új rész azonban nem egy szokványos háborús FPS lesz, a készítők ugyanis igen erősen alkalmazzák a horror elemeket. A sztori szerint egy szigorúan titkos szállítmány lezuhan a dzsungelben, és senki nem tudja mi is az, amit a gép szállított. A cuccos visszaszerzésére induló kommandósok egytől egyig eltűnnek, és a kormány már-már lemond a szupertitkos projektről, amikor egy hónappal a baleset után, az egyik túlélő kitámolyog a dzsungelből...és valami kijön vele együtt. A katonák megőrülnek, megfertőződnek, zombiszerű dögök lesznek, és a háború sosem látott őrületbe csap át. Kicsit olyan Jákob Lajtorjája feelinget érzek én, ott is egymást gyilkolták az amerikai katonák, a kormány ugyanis a rajtuk próbált ki egy újfajta harci drogot- mérsékelt sikerrel. Röviden ennyi, amit tudni lehet, ja és persze a dátum. Február 13-án érkezik a kicsike Xbox 360 és PS3 konzolokra, valamint asztali PC-re. Én várom.

Vedd be a köptetőt Joe, meglásd rendbe jössz!

shellshock2_1.jpg

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)