Hirdetés

Shellshock2 - Vietnam másképp

|

Emlékszik még valaki a Shellshock Nam'67 című játékra? Nem? Nos a játéknak már a folytatása is készül.

Hirdetés

Anno - mikor a Vietcong sikerét látva a kiadók hirtelen fantáziát láttak a Vietnami háborúban - 2004-ben jelent meg az elég felejthetősre sikeredett játék. A kritikusok és a játékosok által is közepesre értékelt TPS anyagilag sikeres lett, ezért aztán természetesen jön a folytatás, amit már lassan négy éve bejelentettek. Lassú munkához idő kell, szokják mondani a bölcsek, és az eltelt négy évre való tekintettel egy kis videot dobtak ki Eidosék, hátha más is elfeledkezett volna a Shellshockról. A trailer igen brutális, a szöveg amit a főhős nyomat benne pedig arra utal, hogy ezúttal kicsit másképp látjuk majd Vietnamot mint azt gondolnánk. Lehet csinálni túlélőhorrort a Namról? Kiderül ha egyszer elkészül a nagy mű. Trailer alant, kisgyerekek csak csukott szemmel nézzék!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)