Hirdetés

Shenmue 1-2 - a Sega mégis újrakeveri a klasszikus részeket?

|

Bár a Shenmue 3 készítéséhez a jogokat Yu Suzuki és csapata kapta meg, nem kizárt, hogy a Sega maga adja ki az első két rész felújított változatát.

Hirdetés

Bár a Shenmue 3 bejelentése rengeteg rajongót dobott fel, bőven akadnak olyanok is, akik nem tudták, miért is kellene izgulni, mivel az első két részről lemaradtak. Nem kizárt, hogy a Sega felújítja nekik a Shenmue klasszikus részeit is, hogy az egész sorozatot végigjátszhassuk modern platformokon.

Erről Jon Rooke, a kiadó európai marketingfőnöke nyilatkozott nemrég, amikor a jövőbeli stratégiájukról kérdezték. Rooke elmondta, hogy bár az új technológiákkal is szeretnének foglalkozni, a legfontosabb az, hogy olyan játékokat adjanak ki, amiket a gamerek szeretnének: "Igen, szeretnénk újítani, az okostelefonokat és a virtuális valóságot is szeretnénk támogatni, de az elsődleges célunk az, hogy visszamenjünk ahhoz, amit ez a márka régen jelentett. Szerintem a Shenmue 3 körüli izgalom megmutatta, mennyire szeretik az emberek a régi játékainkat" - mondta.

"A Sega mindig is újítónak számított, a Dreamcast már 1998-ban képes volt online játékot futtatni. Talán kicsit túl korán kezdtük el a határainkat feszegetni. Manapság jobban tudjuk, miben vagyunk jók, és hogy sokkal fokozatosabban kell bevezetnünk az újításokat. Az elkövetkezendő néhány évben olyan megnyerő tartalmakkal és marketinggel készülünk, ami emlékeztetni majd az embereket, miért is szerették meg a Segát régen" - mondta Rooke.

Mit gondoltok, melyik sorozatokhoz térhetnek még vissza? Esetleg számíthatunk egy normális Sonic-játékra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)