Hirdetés

Shenmue 3 gépigény - végre az ajánlott követelményt is megismerhettük

|

Jó hír, hogy a tavalyi információkhoz képest semmit sem változott a minimum gépigény, a durvább látvány azonban nem adja könnyen magát.

Hirdetés

Noha az utóbbi napokban az ideiglenes Epic Games Store-exkluzivitás miatt volt közbeszéd tárgya a Shenmue 3, de történnek sokkal érdekesebb dolgok is az ígéretes játék kapcsán. A fejlesztőcsapat bejelentette például a hivatalos gépigényt, amely meglepő módon semmit sem változott ahhoz képest, amit tavaly mutattak nekünk a minimum követelmények kapcsán. 

Hirdetés

Most először azonban kiderült az is, hogy milyen hardvernek kell zakatolnia a PC-nkben, ha komolyabb beállításokkal is futtatni szeretnénk a legendás sorozat folytatását, ez pedig már kevésbé fest barátságos képet. Nézzétek csak: 

Shenmue 3 minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7, 8, 10 64-bit
Processzor: Intel Core i5-4460 (3,40 GHz)
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 650 Ti (2GB VRAM)
DirectX: 11
Szabad hely: 100GB

Shenmue 3 ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor: Intel Core i7-7700 (3,60 GHz)
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 1070
DirectX: 11
Szabad hely: 100GB

Nálatok lesz gond a teljesítménnyel vagy meg se fog kottyanni a Shenmue 3?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)