Hirdetés

Hamarosan megjelenik a Shenmue 3 legelső DLC-je

|

Egy érdekes szabadidős tevékenységet hoz magával a csomag.

Hirdetés

18 évet kellett várnunk rá, hogy visszatérjen a Shenmue sorozat, de végül tavaly megkaptuk a harmadik részt, amelyet a nosztalgia hajtott - jó és rossz értelemben egyaránt. Akik szeretnék még változatosabbá tenni Yu Suzuki mester kalandjátékát, azok bizonyára örülni fognak a hírnek, hogy már nincs messze a játék első DLC-jének megjelenése. 

Hirdetés

A Shenmue 3 legelső tartalmi csomagja, a Battle Rally január 21-én jelenik meg és nem akármilyen kihívást ígér: lényegében egy minijátékról van szó, amelyben a versenyzőknek fej-fej mellett haladva kell megküzdeniük egymással a győzelem érdekében. A futam érdekessége, hogy a széria történelmében először nem csak a főszereplőt, Ryót irányíthatjuk, hanem Wuying Rent és Wei Zhent is. 

A Shenmue 3 - Battle Rally PC-re (az Epic Games Store-on keresztül) és PlayStation 4-re jön a fenti időpontban és nagyjából 2500 forintot kóstál azoknak, akik nem vették meg a Complete DLC Collectiont. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)