Hirdetés

Shenmue III - 2019-re csúszik, meglepődött bárki is?

|

A fejlesztők és a kiadó közös döntésének köszönhetően idén már biztosan nem játszunk a Shenmue III-mal.

Hirdetés

A Shenmue III kiadója, vagyis a Deep Silver saját weboldalán és a Kickstarteren is bejelentette a mai napon, hogy a játék megjelenését bizony csúsztatni kellett. Egyelőre annyit árultak el, hogy az új tervek szerint valamikor 2019-ben érkezhet meg a folytatás. Valljuk be, ez azért benne volt a levegőben. 

Hirdetés

Természetesen indoklást is kaptunk, ami nemigazán különbözik az ilyenkor megszokottaktól: a kiadó szeretné meg jobban csiszolni a játékot, hogy az megfelelhessen azoknak a hatalmas elvárásoknak, amik a Shenmue folytatását övezik. Yu Suzuki, a Shenmue sorozat atyja sem maradt csendben. Ő arra tért ki, hogy borzasztóan sajnálják a csúszást és bocsánatot kérnek mindenkitől, akik a Kickstarteren már támogatták a projektet. Kifejtette, hogy a kiadóval közösen állapodtak meg a megjelenés eltolásáról - vagyis jó eséllyel a Deep Silver nem érezte úgy, hogy még 2018-ban elkészülhet a játék megfelelő minőségben. Suzuki megígérte, hogy maximálisan ki fogják használni a most kapott extra időt.

A Kickstarter projektek esetén egyébként egyáltalán nem meglepő a csúszás. Én például még mindig várok a Dark Souls társasjátékom kiegészítőire, amiknek tavaly ősszel kellett volna megérkezniük. Csak remélni tudom, hogy legalább idén megjönnek. Úgyszintén drukkolok azért, hogy 2019-ben már tényleg megkapjuk a harmadik Shenmue epizódot.

Titeket mennyire tört le a csúszás? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)