Hirdetés

Shenmue 3 megjelenés - idén már ne számítsunk rá

|

A készítők alaposan eltolták a Shenmue 3 megjelenési dátumát, lehet, hogy egy egész évet csúszik a dolog.

Hirdetés

Elvileg idén decemberben kellett volna megjelennie a Shenmue 3-nak, de ma egy rövid Kickstarter update formájában közölték a fejlesztők, hogy sajnos el kell halasztani a premiert. 

A projekt rendezője, Yu Suzuki azzal indokolta ezt a valóban nem csekély csúszást, hogy időközben olyan új technológiákat kezdtek el használni, amelyek számos új lehetőséget nyitottak meg számukra, így a Shenmue 3 sokkal nagyobb és szebb lesz, mint ahogy azt eredetileg tervezték. A játék legkorábban 2018 második felében érkezhet meg, ami akár egy éves csúszást is jelenthet. 

További részleteket a Kickstarter támogatóknak küldött következő jelentésben fognak csak elárulni, egyelőre be kell érnünk ennyivel. A játék lassan már két éve készül, remélhetőleg a most kitűzött új határidőt már sikerült tartania a csapatnak.

A Shenmue 3 tehát valamikor 2018 második felében jelenik meg PC-re és PlayStation 4 konzolra. Mennyire vagytok csalódottak a késés miatt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)