Hirdetés

Shenmue 3 - egy Shenmue-veterán csatlakozott a fejlesztéshez

|

Ha eddig nem lett volna nyilvánvaló, hogy a Shenmue 3 a leginkább várt játékok között szerepel, akkor a legújabb hír újfent megerősíti ezt az állítást.

Hirdetés

Megható pillanat volt, mikor a Shenmue-széria atyja, Yu Suzuki fellépett a színpadra a Sony tavalyi E3-as előadásán és könnyeivel küszködve bejelentette, hogy jön a Shenmue 3, amelynek megvalósulásához a kiadó támogatása mellett a rajongók kalapozására is szükség van. A játékosok pedig kitettek magukért, a Kickstarter történelmében még egy játék sem gyűjtött ennyi pénzt.

A Shenmue első két részének újrakiadásáról szóló pletykák és a legutóbbi Shenmue 3 képek után nem gondoltuk volna, hogy érkezik olyan hír, amitől jobban várnánk a harmadik felvonást, de a mostani pontosan olyan. Egy vadonatúj, támogatóknak szánt videóból kiderült, hogy Yu Suzukihoz egy másik Shenmue-veterán is csatlakozik: ő Keiji Okayasu, aki a Shenmue 1-2 társrendezője volt. Nézzétek meg odafent Okayasu bejelentését, amelyben szó esik - angol felirattal ellátva - a két legenda kollaborációjáról. 

A Shenmue 3 a jelenlegi tervek szerint valamikor 2017 végén jelenhet meg PC-re és PlayStation 4-re. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)