Hirdetés

Shenmue 3 - hihetetlen Kickstarter-siker

|

Még tíz napig tart a Shenmue 3 Kickstarter kampánya. Megvan az esély arra, hogy új rekorder születik Yu Suzuki klasszikusában.

Hirdetés

A Shenmue 3 elképesztő sikereket ért el a közösségi támogatásban, elképesztő mennyiségű pénzt dobtak össze a rajongók. 

Körülbelül 4,4 millió dollárnál járnak, ami azt jelenti, hogy a Shenmue 3 a második legjobban támogatott videojátékká vált a Kickstarteren. Ezt a címet a Torment: Tides of Numenera birtokolta a maga 4,2 milliójával, ám végül kénytelen volt átadni a titulust Yu Suzuki alkotásának. A következő lépcsőfok 5,5 millió lenne, ugyanis a Bloodstained: Ritual of the Night című alkotás ennyit pénzt tudott magának összegyűjteni. Még 10 nap van hátra a kampányból, nem lesz könnyű összehozni a rekordot. Az igazi open world élményhez Yu Suzuki szerint legalább 10 millióra lenne szükség, erről pedig úgy látszik, le kell mondanunk. 

Ti támogattátok a Shenmue 3-at?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)