Hirdetés

Shenmue 3 - a késői támogatók is megkaphatják PC-re

|

A Shenmue 3 készítői és a kiadója is igyekezett megnyugtatni mindenkit, hogy a szerepjáték PC-s verziója is hamarosan ott lesz a közösségi finanszírozás újabb körének jutalmai között is.

Hirdetés

Azon nem igazán lepődtünk meg, hogy a Shenmue 3 kapcsán folytatják a közösség pénzbeli támogatásának gyűjtését. Az a részlet viszont nem csak nekünk szúrt szemet, hogy a PC-s változatot nem tüntette fel sehol a Ys.net a lehetséges jutalmak között, csupán a demót. A játék kiadója igyekezett mindenkit megnyugtatni, hogy csak idő kérdése, mikor erősíthetik meg hivatalosan is, hogy a Kickstarter-kampány vége után beszálló támogatók is megkaphatják a PC-s Shenmue 3-at.

Cedric Biscay, a Shibuya Productions elnöke szerint a PC-s változat hiányának okai "tisztán adminisztratív jellegűek". A Shenmue 3 fejlesztésében ugyanis többen érdekeltek, mint a kiadó és a fejlesztők, így velük is egyeztetni kell. "Ezért nem találhatjátok egyelőre a PC-s változatot, de biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben feltüntethetjük. Ahogy emlékezhettek rá, a Kickstarter-kampány elején sem tüntethettük fel a PS4-es verziót" - mondta Biscay, ahogy azt is elárulta, miért indították el a kalapozás újabb körét, ha még nem álltak rá teljesen készen. "Az volt a tervünk, hogy 17-én elindítjuk a kampányt, mert akkor kezdődött a Tokyo Game Show, de addigra nem kaptuk meg az összes engedélyt. De mindez csak idő kérdése, és meg vagyok róla győződve, hogy hamarosan feltehetjük a PC-s verziót is."

Mit gondoltok, mekkorát dob majd a végösszeghez a PayPal-os fizetés miatt indított második kampány?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)