Hirdetés

Shenmue 3 - még idén megjelenik, valami meglepetést is kapunk

|

Mivel már 3 éve, hogy bejelentették a Shenmue 3-at, nem lepődtünk volna meg, ha ismét eltolják a megjelenést. Úgy néz ki, nem fogják.

Hirdetés

Ugyan a Shenmue 3 összerakásán két csapat is dolgozik, még így is meglehetősen kevés ember fejleszti a hatalmasnak ígért folytatást. Cedric Biscay elég magabiztosan állítja, hogy még idén kijön a játék, de nekünk az a legfontosabb, hogy jó legyen, nem az, hogy hamar készüljön el. 

Hirdetés

A Shibuya Productions alapítója egy tweettel köszöntötte az újévet és a Shenmue-rajongókat. Az üzenet szerint a 2018-as év leginkább azért lesz izgalmas számára, mert megjelenik a Shenmue 3 PC-re és PS4-re, illetve extra meglepetések is készülnek.

Mi szeretjük a meglepetéseket, úgyhogy kíváncsian várjuk, hogy mit terveznek a srácok. Mondjuk mi már azzal is rendben leszünk, ha tényleg idén kapjuk meg a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)