Hirdetés

Shenmue 3 - a támogatók nemsokára kipróbálhatják

|

A nagyjából egy órás demó a játék kezdő területén játszódik majd, de egy különálló sztorit mesél el.

Hirdetés

Szinte el sem hisszük, hogy az elképesztően régóta fejlesztés alatt álló Shenmue 3 pár hónap múlva megjelenik. Azok, akik támogatták a projekt létrejöttét, még izgatottabbak lehetnek, hiszen ők már bő egy hónap múlva bebarangolhatják a játék egy kis szeletét.

Hirdetés

A fejlesztők azt ígérik, hogy ebben a demóban Bailu Village-re vethetnek egy korai pillantást azok, akik egy bizonyos tier fölött adakoztak. A teljes játék is innen indul majd, azonban most egy különálló, nagyjából egy órás kis történetet ismerhetnek meg a támogatók, akik ha végeztek a sztorival, akárhányszor visszatérhetnek hozzá, legalábbis addig, ameddig a próbaidőszak tart.

A rég várt harmadik rész megjelenésére egy kis árnyékot vetett, hogy a fejlesztők elkövették a legnagyobb "gaztettet", amit manapság a az internet szemében el lehet követni: PC-n az Epic Games Store-on keresztül jelentetik meg játékot, emiatt néhány támogató vissza is kérte a pénzét, de ha minden jól megy, akkor november 19-én végre bárki kipróbálhatja a Shenmue 3-at.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)