Hirdetés

Shenmue 3 - folytatódik a kalapozás

|

Bár a Kickstarter kampányban a kitűzött cél háromszorosát sikerült elérni, még mindig nem elég a pénz, ezért a készítők az év végéig még várják a felajánlásokat.

Hirdetés

Az E3-on mutatkozott be a Shenmue 3, és bár a Sony teljes mellszélességgel támogatja a projektet, a finanszírozáshoz szükséges anyagi forrásokat a Kickstarteren keresztül kellett összegyűjteniük a készítőknek. Bár a megvalósításhoz már csak kétmillió dollárra van szükség, Yu Suzuki elmondta, hogy ahhoz, hogy tökéletes legyen a játék, 10 millióra van szüksége.

Bár a Shenmue 3 lett mindenidők legjobban finanszírozott Kickstarteres videojátéka, csak 6,3 milliót sikerült gyűjtenie, ami valamelyest elmarad az álomhatártól. Minden bizonnyal ezért is döntött úgy a csapat, hogy nekifutnak mégegyszer, és a Star Citizenhez hasonlóan engedik a rajongóknak, hogy továbbra is támogassák a projektet.

A Slacker Backer kampány támogatóinak járó dobozos változat máshogy fog kinézni, mint az eredeti, amelynek most a gyűjtők valószínűleg nem nagyon örülnek. További érdekesség, hogy a 100 dollárral támogatók megkapják ugyan a játék PC-s trial verzióját, de a teljes verziós játék csak PS4-re választható. A kampány egészen december 31-ig tart.

Ti beszálltok valamilyen formában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)