Hirdetés

Shenmue III - új gameplay előzetes érkezett a játékhoz

|

Az új trailerben bemutatkozik a játékmenet néhány aspektusa, de a karakterekről és a világról is megtudunk pár dolgot.

Hirdetés

Lassan négy éve tudjuk, hogy készül a Shenmue III, és minél közelebb kerülünk a megjelenéshez, annál többet tudunk meg magáról a játékról.

Hirdetés

Az idei MAGIC 2019 utolsó nagyobb gurítása idén a Shibuya Productions eseménye volt, ahol a stúdió mesélt a futó projektjeiről. Ebben a blokkban kapott helyet a Shenmue III legújab trailere, ami kicsit bővebb bepillantást enged a játék világába.

A játék atyja, Yu Suzuki még az előzetes leleplezését megelőzően mesélt a játék néhány új aspektusáról, például a harcrendszerről - amit az előzetesben is láthatunk -, a horgászat működéséről, az inventory és tárgy rendszerről és a boltokról.

Sok hír született arról, hogy a Shenmue III milyen mértékű közösségi finanszírozásnak köszönhetően jöhetett létre, így nagy hálátlanság lenne az alkotók részéről, ha hagynák a homályban tapogatózni a rajongókat. Szerencsére Suzuki biztosított minket arról, hogy ez még csak egy kis ízelítő trailer volt, amit sok másik játékmenettel kapcsolatos videó követ majd az elkövetkezendő hónapokban.

A Shenmue III augusztus 27-én jelenik meg PC-re és PS4-re. Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)