Hirdetés

Shenmue III - szépen gyűlik a pénz, új mérföldkövet ért el a támogatás

|

A játék így tovább bővülhet, de annak örülnénk igazán, ha belátható időn belül elkészülne egyáltalán.

Hirdetés

Egyre jobban áll a Shenmue III Kickstarter kampánya. A játék támogatói már elérték a 7 millió dolláros mérföldkövet, és ezzel feloldottak egy új játékbeli lehetőséget is.

Hirdetés

A Ys Net legújabb bejegyzésében megköszönte a támogatást, és megerősítette, hogy be fog kerülni a játékba az úgynevezett AI Battling funkció. Ennek az a lényege, hogy verekedős játékokban kevésbé járatosak is könnyedén előhívhatják a legjobb kombinációkat, csupán az ellenfél távolságát és a helyzetét kell figyelembe venni. Ehhez kapcsolódóan a fejlesztők egy új képet is megosztottak:

Ezen kívül még azt is megerősítették (mert manapság ilyet már nem árt megerősíteni), hogy a Shenmue III dobozos kiadása az összes játékfájlt tartalmazni fogja, nem csak annyit, amivel el lehet indítani a digitális letöltést.

A Shenmue III PlayStation 4-re és PC-re fog megjelenni valamikor 2019-ben, pontos dátumról egyelőre még nincs infó. Ti várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)