Hirdetés

Shenmue III - vannak jutalmak, amiket nem mindenki kap meg

|

A Shenmue 3-at sokféleképp lehetett támogatni, de attól függően, ki mikor csatlakozott, eltérő lehet a jutalmazás.

Hirdetés

A Shenmue III-ra tekintélyes összeget gyűjtött össze Yu Suzuki és csapata, ám a szerepjáték valószínűleg ennél is többe fog kerülni, így még egy darabig a PayPalen keresztül is folytatják a gyűjtést. Az eredetileg a tavalyi év végéig meghirdetett, de néhány nappal a lejárata előtt meghosszabbított Slacker Backer kampány viszont nem minden szempontból egyenértékű a kickstarteres támogatással.

Bár a PayPal-es támogatóknak is kijelölt különböző jutalmakat az Ys Net, akadnak bizonyos Kickstarter-exkluzív bónuszok (mint például egy telefonhívás a játék főszereplőjétől, vagy a lehetőség, hogy az arcuk bekerüljön a játékba), amiket ők nem kaphattak meg. A fejlesztők egy szavazást hirdettek meg a honlapon, ahol a kickstareres támogatók dönthették el, kiterjesszék-e ezeket a bónuszokat a PayPales társaikra is. A szavazásra jogosult támogatóknak (ők 68 533-an voltak) viszont csak egy kis része nyilvánított véleményt, 15 110-en szavaztak.

Közülük 4670-en (30,9 százalék) mondták, hogy mindenki kapja meg a különleges jutalmakat, 4009 támogató (26,5 százalék) tartotta volna meg magának ezeket mindenképpen, a maradék 6432 játékosnak mindkét változat megfelelt volna. Az Ys Net értelmezése az eredményekről kicsit meglepő lehet annak fényében, hogy több volt a konkrét igen szavazat, mint a kiterjesztést ellenző voks: "Látva a heves reakciót azoktól, akik úgy érezték, az exkluzív jutalmaknak exkluzívnak kell maradniuk a Kickstarteren, úgy döntöttünk, ezeket a jutalmakat nem terjesztjük ki a PayPales támogatókra, ahogy eredetileg ígértük". 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)