Hirdetés

Shenmue III - a város egy átlagos napját mutatja be az új előzetes

|

A japán játékokra jellemző időtöltések itt is főszerepet kapnak.

Hirdetés

Majdnem két évtizedet vártak a Shenmue-széria rajongói a harmadik etapra, hamarosan pedig hivatalosan is trilógiává bővül a nagy múltú japán akció-kalandjáték. A friss előzetesben pedig láthatjuk, hogy nagyjából mire számíthatunk Shenmue utcáin.

Hirdetés

A szűk kétperces trailerben Ryót láthatjuk, ahogy éli a városiak mindennapi életét, természetesen jó néhány játékgéppel kiegészítve azt - na, csak egy japán játékról beszélünk. A harcrendszer is fókuszba kerül, és bármennyire is szeretnénk, még mindig nem vagyunk meggyőzve a látottak alapján.

A Shenmue III november 19-én jelenik meg, méghozzá PlayStation 4 mellett PC-re is, kizárólag az Epic Games Store felületén.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)