Hirdetés

Új Shenmue és Monster Hunter játék jöhet?

|

Jó pár címet levédettek Japánban a múlt héten, ezek közül mazsolázunk. Már csak azért is, mert Shenmue is akad köztük...

Hirdetés

Mindig érdekes dolog látni egy trademark bejegyeztetést - ha másért nem, hát azért, mert így pár héttel az E3 előtt az ember esetleg elkezdhet azon gondolkodni, hogy vajon milyen meglepetések várják majd a kiállításon.

Japánban múlt héten beindult a szekér, és számtalan nagyvállalat döntött úgy, hogy ideje levédetni pár címet. A Sony például egy Bloodborne, és egy Otoiine védjeggyel biztosította be magát - de az igazi bombát nem is ők robbantották (elvégre nem tudjuk, mik lehetnek ezek a projektek), hanem a SEGA, aki a Shenmue-t, és a Capcom, aki a Monster Hunter 4G-t jegyeztették be.

Mellettük a Square-Enix (Run! Yankee-Spirit), a Namco Bandai (XUCCESS HEAVEN), és a Tecmo-Koei (Run Drive) döntött úgy, hogy ideje elballagni a szabadalmi hivatalhoz.

Vajon új Shenmue játék készül végre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)