Hirdetés

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments - a legjobb nyomozós játék lesz? (videó)

|

A Crimes & Punishments fejlesztői 20 percnyi játékmenettel próbálják velünk elhitetni, hogy ez lesz a valaha készült legjobb detektíves játék. Eddig elég meggyőző, amit letettek az asztalra.

Hirdetés

A Sherlock Holmes: Crimes & Punishments pont egy évvel ezelőtt ütötte fel a fejét, és bár az első hírek szerint még 2013-ban megjelent volna, a most látott videók alapján örülünk, hogy a fejlesztők ráhúztak még egy esztendőt a projektre.

Az Unreal Engine 3-ra épülő detektíves móka Sherlock Holmes világának minden alappillérét felhasználja, így elsősorban a saját logikánkra kell majd támaszkodnunk, az ügyek természetesen összetettek és furfangosak lesznek, a megoldáshoz vezető úton pedig morális döntésekbe is belefuthatunk, amelyek nagyban befolyásolják a játékmenetet. Nincs előre lefektetett fix megoldás, minden attól függ, hogy milyen bizonyítékokat találunk meg, és azokból milyen következtetéseket vonunk le. Egy-egy ügynek 9 különböző befejezése is lehet, így csak rajtunk múlik, hogy megtaláljuk-e a valódi elkövetőt, vagy bevarrjuk az első arra lézengő ártatlan szemtanút.

A játékban nemcsak a TPS/FPS nézet közt válthatunk, hanem akár a karakterek közt is, így a detektív mellett többek közt Dr. Watson, Lestrade felügyelő, Victoria Regina, a házvezetőnő Mrs. Hudson, vagy akár Toby, a kutya bőrébe is bújhatunk. Biztosan nem lesz könnyű dolgunk, ha ki akarjuk deríteni, mi is történt valójában, a lényeg ugyanis általában a legapróbb részletekben rejlik. Természetesen előfordulhat, hogy nem érünk rá sokáig gondolkozni, ilyenkor a QTE-k és minijátékok gondoskodnak arról, hogy fenntartsák a feszültséget és azonnali döntésre késztessék a játékost.

Nekünk tetszik, ti hogy vagytok vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)