Hirdetés

Sherlock Holmes: Crimes & Punishments - álbajusszal minden könnyebb (videó)

|

Sherlock Holmesként rengeteg lehetőségünk lesz, hogy pontot tegyünk egy-egy bűntény végére. Akár álruhába is bújhatunk, hogy megtévesszük a gyanúsítottakat.

Hirdetés

A legendás Sherlock Holmes elképesztő dedukciós képességekkel rendelkezett (erről láthattunk egy videót korábban), de ez önmagában nem lett volna elég ahhoz, hogy minden bűntényt felgöngyölítsen. Sokszor kellett álruhába bújnia, hogy közelebb férkőzzön bizonyos emberekhez.

A Sherlock Holmes: Crimes & Punishments nemcsak hogy az ismert detektív nevével fémjelzett játékok közt lehet a legjobb, hanem az összes nyomozós játék közül kiemelkedhet, ha a fejlesztőknek sikerül mindent azon a szinten hozni, ahogy beharangozták. A nemrég nyilvánosságra hozott videóból kiderül, hogy a játékban lehetőségünk nyílik majd megannyi jelmez, paróka és álszakáll közül válogatni, hogy ne keltsünk feltűnést.

Az előző és jelenlegi generációs konzolokra, valamint PC-re is megjelenő játékra nem is kell már sokat várnunk, a stúdió ugyanis nyilvánosságra hozta a megjelenést, ami a hó végén, szeptember 30-án esedékes. Kíváncsian várjuk, sikerül-e beváltani az ígéreteket.

Nektek hogy tetszik a Sherlock Holmes: Crimes & Punishments?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)