Hirdetés

Sherlock Holmes kicsúszott a Scotland Yard karmai közül

|

A tervezett év végi megjelenés elmarad, de jövőre már játszhatunk a mesterdetektív legújabb kalandjával.

Hirdetés

Csúszik a The Testament of Sherlock Holmes megjelenése, amiben nincs semmi meglepő a fejlesztők múltját ismerve. A Frogwares ugyanis hagyományosan PC-re dolgozott, s habár legutóbbi epizódot (Sherlock Holmes vs. Jack the Ripper) átportolta X360-ra, a csapat szinte semmilyen konzolos tapasztalattal nem rendelkezik.



A 2012-re csúszott The Testament of Sherlock Holmes esetében már nem az alsó kategóriás PC-k szolgálnak célplatformként, hanem az Xbox 360 és a PlayStation 3, amire még sosem fejlesztettek játékot Sir Arthur Conan Doyle legismertebb karakterével a főszerepben.



A játék története 1898-ban játszódik, és egy olyan bűneset körül forog, melynek első számú gyanúsítottja maga Sherlock Holmes. Mivel a detektív képtelen bebizonyítani ártatlanságát, elmenekül a Scotland Yard elől. Ezzel a tettével nem csupán a közvélemény támogatását veszíti el, hanem hű barátja és társa, Dr. Watson feltétlen bizalmát is.
Ebben a helyzetben Holmes egyedül csavaros eszére számíthat, és bizony kénytelen lesz bepiszkolni a kezét, ha tisztára akarja mosni a nevét.


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)