Hirdetés

Még idén láthatjuk az új Sherlock Holmes játékot

|

Ha minden igaz, akkor hamarosan egy kedves ismerőst köszönhetünk újra köreinkben: Mr. Holmes visszatér.

Hirdetés

Még májusban a Frogwares büszkén jelentette, hogy leszerződtek a BigBen Interactive kiadóval, akik 2016 folyamán segítenek majd elhozni a következő Sherlock Holmes kalandot. Azóta sem tudtunk meg semmi újat a projektről.

Most egyre több európai weboldal tanúskodik az új játék létezéséről. Sorra kapják a szerkesztőségek a sajtóközleményeket, miszerint már javában készül a következő Sherlock Holmes cím, és a Paris Games Week alatt ki is lehet próbálni. Az esemény pontosan október 28-tól november 1-ig tart. Akkor valószínűleg minden részlet kiderül Sherlock új kalandjáról.

A legutóbbi epizód, a Sherlock Holmes: Crimes and Punishments tavaly szeptemberben jelent meg, így pont időszerű lenne a folytatás. Ti mit szeretnétek látni a következő Sherlock játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)