Hirdetés

Sherlock Holmes: The Awakened Remastered Edition Demo

|

A 2006-os kalandjáték renoválásának látványos eredményét a napokban megjelent demó segítségével vehetitek szemügyre.

Hirdetés

Az ír-ukrán Frogwares kalandjátéka a Lovecraft-féle Cthulhu mítoszt elegyíti meglepően hangulatos formában a Sir Arthur Conan Doyle által megálmodott karizmatikus nyomozózseni, Sherlock Holmes világával.

holmesdemo.jpg


A hétköznapi emberrablási ügynek induló történet rövid úton Holmes és elválaszthatatlan társa, dr. Watson egyik legfélelmetesebb kalandjává avanzsálódik. Véleményem szerint a történet, a hangulat, és a fejtörők is rendben voltak, egyedül a full 3D-s first person nézet miatt maradhattak ambivalens érzések a műfaj rajongóiban. A néhány napja bejelentett Remastered Edition azonban nem csak grafikai tuningot jelent, hanem a választás lehetőségét is felkínálja a hagyományos point & click kalandjátékok külső nézete és a sokat vitatott énközpontú látásmód közül. Üdvözlendő újításként került beépítésre a Dracula: Origin kényelmi funkciója, ami egyetlen billentyű lenyomására fellebbenti a titok fátylát, vagyis megmutatja az érdekes pontokat. Ezzel alaposan megkönnyíti a játékosok dolgát, megszünteti búját-baját, ugyanis nem kell újra és újra végigfésülni a terepet, miközben azon idegeskedünk, hogy ezúttal épp mit nem sikerült észrevenni.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)