Hirdetés

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter - nyomozás 11 percben

|

Egy tizenegy perces, spoilermentes, játékmenetet bemutató videón láthatjuk a legújabb Sherlock Holmes játékot.

Hirdetés

Júniusban jön a Sherlock Holmes: The Devil's Daughter, ugyanattól a csapattól, amelyik a Crimes & Punishmentset készítette. Az nagyon jól sikerült, úgyhogy bízunk benne, hogy ezzel sem lesz probléma.

A 11 perces játékmenet videó a sztoriból semmi komolyabb csavart nem lő le, viszont a játékból sokat megmutat. Láthatjuk Sherlock különböző álruháit és öltözékeit (tényleg fontos, mit visel), a nyitott, szabadon bejárható világot, a nyomozást, és azt, hogy a PlayStation 4-es bétában mennyire durva a screen tearing, amit a megjelenésig nyilván orvosolni fognak, de mégsem olyan dolog, amit promóciós videóban kéne mutogatni. Mindenesetre a játék ettől függetlenül nagyon jól néz ki és izgalmasnak is tűnik, június 10-én többet is láthatunk belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)