Hirdetés

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter - az első képek az új játékból

|

A Frogwares és a Bigben Interactive bejelentette a következő Sherlock Holmes játékot, melyben a detektív hatékonyságát személyes érzelmei nehezítik.

Hirdetés

Tegnap úgy hallottuk, a jövő heti Paris Games Weeken mutatkozik be a következő Sherlock Holmes játék, és ez részben igaz is: videót csak október 28. és november 1. között láthatunk. 

Ettől függetlenül viszont a bejelentés megtörtént: 2016 tavaszán jön a Sherlock Holmes: The Devil's Daughter, melynek történetéről szinte semmit, játékmenetéről viszont sok mindent elárultak. Öt esetet kell megoldanunk, melyek során szabadon feltérképezhetjük a bejárható területeket, az akciójelenetek során pedig szükségünk lesz minden képességünkre. Az ügyek felgöngyölítését személyes érzések, bosszúvágy nehezítik. A PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelenő The Devil's Daughter a nyolcadik játék a sorozatban, a legutóbbi, a Crimes and Punishments nagy sikert aratott. Talán ez is lesz olyan jó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)