Hirdetés

[Update] Shift 2 Unleashed: ingyenes SpeedHunters & Legends DLC + trailer

|

Nem kell már sokat aludnia annak, aki elunta az alapjátékot, mert érkezik a DLC.

Hirdetés

A Shift 2: Unleashed kiegészítője június 30-án lesz elérhető PC-re, és azon kívül, hogy addig már csak kettőt kell aludni, az is jó hír, hogy ingyenes. A Legends 5 pályát, és egy tucat autót bocsát rendelkezésünkre, az autózás aranykorából.

A Speedhunters két új játékmódot kínál, mégpedig a Draget és a Standing Milet, valamint 14 új autóval tehetjük magunkat próbára. 

A Shift 2: Unleashed az első rész által kitaposott úton haladt, szakítva a teljesen árkád irányítással és az addigi témákkal. A Shift 2 azzal is szerette volna jelezni egyediségét, hogy még a szokásos Need for Speed megnevezést is elhagyták a címéből. Az új irányvonalnak nem örült mindenki maradéktalanul, de nekik megnyugvást hozhat, hogy a készülőben lévő NFS: The Run nem a valós fizikát próbálja meg visszaadni.

Update - íme egy trailer a kiegészítőhőz!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)