Hirdetés

Shift 2: Unleashed - jövő tavasszal érkezik, itt az első videó

|

Az Electronic Arts bejelentette a Need for Speed széria legújabb részének megjelenését, illetve, hogy ez tulajdonképpen már nem is Need for Speed.

Hirdetés

Ami azt illeti, a Shift 2: Unleashed csak nevében nem hordozza már a Need for Speed márkanevet, ugyanúgy elkönyvelhetjük a széria következő részének.

 

Ahogy az a Need for Speed: Shift esetében is volt, a fejlesztést a Slightly Mad Studios-ra bízta az Electronic Arts. A Shift 2: Unleashed PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra és PC-re érkezik 2011 tavaszán, vadonatúj motorral, egy új kameranézettel, és a Need for Speed: Hot Pursuit-ben debütált Autolog funkció következő generációs kiadásával. A játék első videója a Need for Speed: Hot Pursuit bónuszvideói között található, de szerencsére az internetre is felkerült, ezt lejjebb tekinthetitek meg. A 2011-es évben az év végén a BlackBox jóvoltából is számíthatunk egy Need for Speed részre, így ez lesz az első év, amikor két NFS-t is kapunk. Egyre sűrűbben jönnek, nem igaz?

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)