Hirdetés

Shift 2: Unleashed - Limited Edition trailer

|

Márciusban érkezik az újabb "Need for Speed".

Hirdetés

Amely nevéből ezúttal elmarad az NfS, szimplán csak Shift 2: Unleashed lesz a játék címe.

A játékól mi magunk a következőket írtuk: "A fejlesztést ismét a Slightly Mad Studios végzi, s a csapat célja, hogy egy olyan szimulátort tegyen le az asztalra, amely vezetési élmény tekintetében nem csak utoléri, hanem túl is szárnyalja a Gran Turismo és a Forza Motorsport sorozatok legutóbbi darabjait. A Shift 2: Unleashed viszonylag "szűkös", százegynéhány járgányban maximált kínálatát olyan fejlesztésekkel ellensúlyozza, mint az élethű pilótanézet, ami az autót vezető ember testének viselkedését is szimulálja az őt érő erőhatásoknak megfelelően. Úgy kell elképzelni, mintha a szemén át tekintenénk a világra. Például olyan helyzetben, amikor az ember látása óhatatlanul elhomályosodna, a képernyő is el fog."

S most nézzünk is egy videót róla:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)