Hirdetés

Shift 2: Unleashed márciusban

|

Nyilvánosságra hozta az Electronic Arts a Shift 2: Unleashed megjelenési dátumát.

Hirdetés

Az utóbbi esztendők során kialakult gyakorlat idén is érvényesülni látszik, boldog-boldogtalan márciusra jelenti be játéka megjelenését, csak hogy aztán az utolsó pillanatban egy későbbi időpontra tolja. A Shift 2: Unleashed pilótáinak feje felett azonban nem lebeg ez a veszély, Európa országaiban március 24-től kezdhetjük el számon kérni a Slightly Mad Studios hangzatos ígéreteit.



Amikből akad aztán bőven, hiszen bevallottan az a csapat célja, hogy olyan szimulátort tegyen le az asztalra, amely vezetési élmény tekintetében nem csak utoléri, hanem túl is szárnyalja a Gran Turismo és a Forza Motorsport sorozatok legutóbbi darabjait.
A Shift 2: Unleashed viszonylag "szűkös", százegynéhány járgányban maximált kínálatát olyan fejlesztésekkel tervezik ellensúlyozni, mint az élethű pilótanézet, ami az autót vezető ember testének viselkedését is szimulálja az őt érő erőhatásoknak megfelelően.



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)