Hirdetés

Shiftlings - imádnivaló platformer a Sierra gondozásában

|

A norvég Rock Pocket Games játéka bővelkedik színekben, humorban és fejtörőkben is. És nem is kell már olyan sokat várnunk a megjelenésig.

Hirdetés

Az Activision leányvállalataként nem olyan rég visszatért Sierra egészen érdekes játékok kiadásával kezdett foglalkozni, amik nem feltétlenül férnének bele az anyacégról kialakult képbe. Ennek köszönhetően a ők adják ki a Rock Pocket Games Shiftlings névre hallgató játékát is, ami egy könnyed, humoros puzzle-platformer lesz.

A játék főszereplője "két imádnivalóan együgyű űr-karbantartó", akiket egy vezeték köt össze, ezen keresztül pedig a levegő is áramolhat az űrruhájuk között. Ez nem csak hátráltatni fogja őket kalandjaik során, hanem ez lesz a játékbeli fejtörők megoldásánál is a legfontosabb eszközünk, ugyanis a játékosok váltogathatják majd, melyikük karaktere legyen kicsi és könnyű, míg a másik nagyobb és nehezebb lesz.

Ebből nem is olyan nehéz kitalálnunk, hogy a Shiftlingsben szereplő öt bolygón található ötven pályát kooperatív módban játszhatjuk majd végig PC-n PlayStation 4-en, vagy Xbox One-on. A játék megjelenésére valamikor tavasszal számíthatunk.

Nektek hogy tetszik a Shiftlings öltete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)