Hirdetés

Hamarosan új infók érkeznek a következő Yakuza játék kapcsán

|

Nagy a titkolózás az új Yakuza körül, de ez a producer szerint nem is olyan sokára megváltozik.

Hirdetés

A Yakuza 6 szinte hibátlanul zárta le Kiryu Kazma hosszú évek óta húzódó történetét, a finálé azonban korántsem jelenti azt, hogy az egész szériának is vége szakad. Közel két évvel ezelőtt jelentette be a Sega, hogy készül egy teljesen új Yakuza játék, amelynek immár nem Kiryu, hanem egy új szereplő, Kasuga Ichiban lesz a főhőse. 

Hirdetés

Azóta viszont szinte semmiféle újdonság nem derült ki a készülő folytatás kapcsán. Daisuke Sato, a sorozat producere azonban most azt nyilatkozta, hogy július 10-én többet is elárulnak majd a játékról. Egyelőre nem tudjuk, hogy a jelzett napon egy trailerrel, livestreamre, vagy esetleg egy sima sajtóközleményre számíthatunk, de az biztos, hogy bemutatnak egy mellékszereplőt a következő részből. 

Vajon ki lehet a szóban forgó mellékszereplő? Egy teljesen új karakter, vagy egy visszatérő jakuza? Mindössze két hetet kell csak várni a válaszokra, a Yakuza széria legutóbbi spin-off játéka, a Judgment pedig addig is vígan pörgethető, elvégre tegnap jelent meg. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)