Hirdetés

Shining Resonance - új szerepjáték PS3-ra

|

Egy új Shining RPG-t jelentett be a Media Vision az eheti Famitsu magazin lapjain keresztül. A japán újságban egy központi karakter is feltűnt.

Hirdetés

A Game Jouhoutól származó kép bizonyítja a Shining Resonance létezését, mely a Gematsu fordítása szerint PlayStation 3-ra fog megjelenni. A lent látható képen már egy karakter is bemutatkozott, aki nem más, mint Kirika Towa Alma.

A hölgy a Song Maiden karakterosztályba tartozik, és ugyan egy Dragon Wing íjat tart a kezében, elsődleges támadásai szent mágiák. A szőke dalnokot egyáltalán nem érdekli az emberiség, ő a sárkány szívek titkait kutatja. Ehhez manipulálja a természet hangjait, és ezeket használja támadásra és gyógyításra. Alapvetően inkább támogató, mint harcos, és nem annyira jön ki az emberekkel, de egy meglehetősen kedves jelenség.

A Shining Resonance egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, de amint megtudunk valamit értesítünk benneteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)