Hirdetés

Ship Simulator 2008 kieg és küldetéstervező

|

Legyen az vízbe esett ember kimentése, vagy valamilyen nagy konténerhajó kikötőbekormányzása, egyik feladat sem adatik meg számunkra sűrűn. Kivéve, ha van PC-nk.

Hirdetés

Nemrégiben a GameStar hasábjain, az olvasói bétatesztben elemezgettük a Ship Simulator 2008-at, amely az akciójátékos olvasóknak nem adott túl sok élményt, ellenben a szimulátorokért rajongók kedvelik. Most egyrészt megjelent a játékhoz egy ingyenes, 1.1-es kieg, másrészt egy editor is. Lássuk csak, mi van a kiegben:

- Menthetünk a misszió közepén is

- Kétféle új, játszható jármű: jetski és légpárnás hajó

- Továbbfejlesztett hajóhidak interaktívabb elemekkel

- 20 új misszió, így már összesen 50 missziót hajthatunk végre.

- Most már elsüllyednek a hajók, ha a vízvonal alatt érte őket sérülés.

- Továbbfejlesztett környezet a rotterdami és a hamburgi kikötőben

- Dual screen opció használata

és persze még sokminden más.

Emellett kapunk egy misszió-tervező progit, amely csak angolul elérhető, de bármilyen nyelvű Ship Simulatort is használunk mindegyikhez jó lesz. Az editor mellé egy PDF-ben a használatához szükséges dokumentációt is megkapjuk.

 

shipsim20081.jpg

 

A mintegy fél GigaByte-ot nyomó csomag innen tölthető le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)