Hirdetés

Shogun 2: Total War - Bejelentve! Infók, trailer!

|

Hivatalosan is érkezik a Shogun 2: Total War! Friss infók és trailer érkezett.

Hirdetés

Hivatalos: tíz év után a Total War játékok kedvelői visszatérhetnek oda, ahol a Creative Assembly diadalmenete kezdődött. A középkori Japán és a Sógunok ideje köszönt ránk hamarosan, a Shogun 2: Total Warban.

A sok korábbi pletyka után mától hivatalosan is készül a Shogun 2: Total War. A játékban a 16. századi Japánban járunk, ahol az egységes császárság több kisebb területekre hullott szét, melyek élén a Daimyo áll. Egy ilyen Daimyo személyében kell nekünk vérrel, vassal, diplomáciával, és gazdasági erővel újraegyesíteni Japánt, hogy mi legyünk a szigetország mindenható uralkodója - az új Sógun.

Amit ígérnek:
-Teljesen újradolgozott és tökéletesített MI, még jobb összkép és online funkciók, mint eddig bármikor.
-Az újfajta karakterkezelésben kilenc klán vezetői közül választhatunk, amelyekkel online és offline harcolhatunk a középkori Japán újraegyesítéséért. Az ennek során szerzett tapasztalati pontokkal fejleszthetjük és szintet léphetünk karakterünkkel, ahogy megtehetjük ugyanezt ügynökeinkkel és hadvezéreinkkel is.
-Nincs többé határ offline és online játék között - a Shogun 2: Total Warban egyjátékos kampányunkba bármikor meghívhatjuk barátainkat, hogy velünk vagy ellenünk harcoljanak. Nyolc férőhelyes multis csaták várak ránk, melyek révén fejlődik az avatárunk, és feljebb kerülhetünk a jegyzett világranglistán. Továbbá olyan új csapatalapú multiplayer módokra is számíthatunk, melyeket eddig még egy Total War játékban sem láthattunk.
-Az új generációs MI-t Sun Tzu: A háború művészete c. műve alapján fejlesztették ki. Az új MI így folyamatosan elemzi a helyzetet, és nagyobb pontossággal és változatosságban reagál majd mozgásunkra.
-Továbbfejlesztett szárazföldi és tengeri csaták: a szárazföldi ütközetetek soha nem voltak még ennyire realisztikusak. A több szakaszból álló várostromok és nyílt ütközetek körülményei folyamatosan változnak a napszaknak és az időjárásnak megfelelően, így mindeg egyes alkalommal más stratégia lesz legmegfelelőbb. Gyújtsd fel az ellenség épületeit, hogy az kimeneküljön onnan, majd használd egységeid speciális képességeit, hogy megfordítsd a csata menetét. A tengeri hadviselés a part menti csatákkal szintén új színt hoz a műfajba. A szigetek mostantól fedezékként is használhatóak lesznek, míg a zátonyok csapdaként szolgálhatnak majd az ellenség számára.
-Könnyen elsajátítható, mély birodalomépítés: a modernizált kezelői felület könnyebbé teszi birodalmunk irányítását. Építs és irányíts városokat, képezz ki egységeket, vezesd a diplomáciát és ügynökeidet. Ezek elsajátítását átfogó oktatórészek segítik majd.

A Shogun 2: Total War megjelenése 2011-ben, csak PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)