Hirdetés

Shogun 2: Total War - Nem jön, amíg nem tökéletes az MI

|

Nem lesz újabb Empire-féle mesterséges intelligencia - ígéri a Creative Assembly.

Hirdetés

Az Empire: Total War hírhedt mesterséges unintelligenciája biztosan nem tér majd vissza a Shogun 2. Total Warban -ígéri Craig Laycock, a Creative Assembly közösségért felelős munkatársa.

Nemrég adott interjújában Laycock biztosította a játékosokat afelől, hogy a Shogun 2 egészen biztosan nem lép ki a stúdió falain addig, amíg az MI-t tökéletesre nem csiszolják. Már a Napoleon egyik nagy célkitűzése is az volt, hogy eltüntessék az Empire hajmeresztő bakijait, és Laycock szerint ebben elég jó munkát végeztet. „A Shogun 2: Total War esetében pedig nagyon magabiztosak vagyunk."-mondta. Egyébként lehetnek is, mert azt már a bejelentéskor megtudtuk, hogy a játék ezen részét Sun Tzu monumentális és máig kiható munkája, A háború művészete alapján állítják össze.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)