Hirdetés

Shovel Knight: Plague of Shadows - gonosz alkimistaként ugrálhatunk a kiegészítőben (videó)

|

Olyan jól gazdálkodtak a Shovel Knight készítői a Kickstarteren gyűjtött pénzzel, hogy egy ingyenes kiegészítőt is kiadnak a platformerhez Plague of Shadows címen.

Hirdetés

Aki még nem fáradt el a rengeteg retro-ihletésű indie platformjátéktól az egy igazán jól sikerült játékot kapott még tavaly (illetve PlayStationön és Xboxon idén) a Shovel Knight személyében. Ahelyett, hogy a játékot fejlesztő Yacht Club Games csapata továbbment volna egy új projektre, most úgy döntöttek, egy ingyenes kiegészítőt adnak ki a Lapátos Lovag kalandjaihoz.

A Plague of Shadows-ban egy gonosz lovag, Plague Knight szerepébe bújhatunk, ám ugyanúgy az Order of No Quarter lovagjaival kell szembeszállnunk, mint az alapjáték hősének. A Shovel Knight kiegészítőjének főszereplője ugyanis a világ legerősebb varázsitalát szeretné előállítani, amihez viszont korábbi szövetségeseitől kell megszereznie az alapanyagokat. Az új tartalmak (pályák, szörnyek, és persze bossok) mellé a korábbi pályákon is új útvonalak nyílnak meg előttünk, ráadásul egy vadonatúj Challenge mód is bekerül a kiegészítővel. Plague Knight-ot terelgetve egészen máshogy fogunk játszani is, egy crafting- és alkímia-rendszer megjelenésével különböző robbanószereket is csatába vihetünk, de nagyobbakat is ugorhatunk némelyik bomba segítségével, vagy egészen más power-upokat is készíthetünk majd.

A Shovel Knight: Plague of Shadows megjelenése pedig már valószínűleg nincs is messze, ugyanis még az októberi lemezes kiadás érkezése előtt ki szeretné adni a kiegészítőt a Yatch Club.

Nektek bejött a Shovel Knight, visszatértek hozzá a kieg kapcsán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)