Hirdetés

Shrek Forever After trailer- Debütál a negyedik Shrek

|

Megérkezett az animációs film negyedik részének, a Shrek Forever After debütáló trailere

Hirdetés

A mindent verő első, a remek második és a kissé lagymatagra sikerül harmadik rész után nemsokára itt a negyedik Shrek film, aminek Shrek Forever After trailere már már meg is érkezett.

A Shrek Forever After címmel készülő (a magyar megfelelőjét még nem ismerjük) negyedik rész talán vissza visszahozza az első részek hangulatát, de ezt egy egyszerű trailerből sajnos még nem lehet leszűrni. A mintaapává vált Shrek folyton a régi jó dolgokon mereng, amikor még halálra lehetett ijeszteni az embereket, és amikor még igazi ogreként viselkedhetett. Egy manószerű meselény (hangja Paul McCartney) aztán teljesíti kívánságát, és egy alternatív jelenbe repíti hősünket, ahol Szamár egy nagy gondolkodó, a Kandúr egy elkényeztetett, dagadt házicicus, Fiona pedig a környék legrettegettebb ogréja, akivel soha nem is találkozott. Shrek Forever After bejelentés trailer, tessék!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)