Hirdetés

Egy földrengés sem tudta megállítani Shroudot Apex Legends stream közben

|

Hát, ha ugrani kell, akkor ugrani kell. Semmi sem állhat a győzelem (és a stream) útjába!

Hirdetés

Dél-Kalifornia lakói megérezték a hétvégi, 7,1-es erősségű földrengést, ami szerencsére a Mojave-sivatagból indult, így Shroud házára már akkora hatással nem volt. Ettől függetlenül az adásban tisztán látszik, hogy az asztaltól a monitorokig minden bulizni kezdett.

Hirdetés

A lenti videóban magatok is láthatjátok, ahogy a streamer egy apró ijedség után azért viszonylag gyorsan visszatalált az egérhez. Nincs az a természeti esemény, ami megállíthatja Shroudot, amit az is mutat, hogy egyébként a földrengés után megnyerték az Apex Legends meccsüket.

Eddig akkor volt egy tűzeset alatti World of Tanks stream, egy földrengés alatti Apex Legends móka, és akkor most várjuk, hogy valaki egy tornádó közepéből nyomja az Overwatchot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)