Hirdetés

Egy hónapos bant kapott a legnagyobb PUBG streamer

|

A Twitch egyik legnézettebb arcát egy cheater miatt tiltották ki.

Hirdetés

Michael "Shroud" Grzesiek a PUBG-nek köszönhetően vált világszerte ismerté, ahogy a PUBG is nagyon sokat köszönhet neki.

Hirdetés

Shroudot átlagosan 40 ezren nézik a Twitchen, így elég sokan látták élőben, amikor felbukkant egy csaló egy repülő autóval. A cheater már elég régóta jelen volt több meccsben is felbukkant, így a PUBG Corp-nak lett volna lehetősége banolni, de ez nem történt meg, így egy idő után Shroud beszállt a játékba, beült a repülő kocsiba, és átvitette magát a pálya egy másik részére. 

Nyilván tisztában volt a tette következményével, így nem érte nagyon váratlanul, hogy kapott egy elég masszív eltiltást. A fejlesztők egy hónap kényszerpihenőre ítélték, és mivel az utóbbi időben egyre többet Rainbow Six: Siege-ezett, kicsit remélem, hogy ezt az időt arra szánja, hogy a Ubisoft lövöldéjében fejlődjön.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)