Hirdetés

Shroudot sem nyűgözte le a Call of Duty: Vanguard bétája

|

Az FPS-ekben jártas e-sportoló és streamer a Twitchen osztotta meg gondolatait.

Hirdetés

Ezen a hétvégén már mindenki számára elérhető a Call of Duty: Vanguard multis bétája, a játékosok pedig el is lepték a sorozat új részének többjátékos szeletét, a vélemények azonban finoman szólva is elég megosztottak.

Az első körben mi is írtunk egy előzetest arról, hogy milyen a Vanguard: Paca nem kertelt, nem rossz a játék, de nem sok esélye van, hogy a legjobbak között emlegessük.

Hirdetés

Az amúgy két nappal kitolt bétát természetesen Shroud is kipróbálta, az első benyomása azonban nem fest túl jó képet a játékról. A népszerű FPS-streamer elmondása szerint az egész játékmenetet befejezetlennek, sőt, kezdetlegesnek érzi.

"Biztos vagyok benne, hogy ez csak bétás sz*rakodás, amit mind ki tudnak javítani, de minden olyan kiforratlannak hat. Olyan, mint egy nagyon korai build, de nem mostanában fog ez megjelenni?"

Shroud jobban is kifejtette aggodalmát, szerinte a hangok és a fegyverek használata is olcsónak hat, miközben mindenfelé szikrázik a játék, mintha mindenki robbanó lőszerrel rohangálna. Mikor azt kérdezték tőle, hogy egész pontosan mit érez kiforratlannak, ennyit válaszolt: "Mindent."

Bizonyára Shroud véleménye is formálódik majd, ahogy egyre többet játszik a játékkal és a Sledgehammer is változtat ezt-azt, ettől függetlenül viszont nem jó jel, ha egy ilyen tapasztalt e-sportolónak rosszak az első benyomásai.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)